I like

Отработка конструкции *I like*

*I like*  coffee,
*I like*tea,
*I like* apples
In the tree!

*I like* fish,
*I like* eggs,
*I like* cheese
and meat...

*I like* cakes
and biscuits,
It`s in fact-
*I like* to eat!

05/08/11/

 For the 3-5 forms


Рецензии