stoun

О вибач мені болю крик
Що мов каміння на душі
Від слів розлуки придушив
Мою останнюю надію
Та тихе серцеве тремтіння
Та крик зірвався в хріпотіння
Прощанням ті каміння
 відгули в останнє
монетой золотою у фонтані
що кинута з надією вертання
в місця кохання пристрастного
мрій


Рецензии