Cтрах породжуэ сумнi ви

Гірко плачу і ридаю,
Сумно ніч заводить в транс,
Я б відвів тебе до раю, 
Якби дала мені шанс.

Сліз немає зовсім, шкода,
Мені шкода, а проте...
В тебе вічно перешкоди,..
Нема значення тепер...

Завтра буде лише завтра,
Сон всі думи забере,
Я забуду все до ранку,
Він в реальність поверне.

Вся любов - як синє море,
Хлопці в нього скачуть враз,
Кличуть до дівчат, говорять,
А вони - бояться нас.

Важко часом перетнути
Свою гігафальшмежу 
Без бажання осягнути
Того, чим я дорожу...

18.12.2010


Рецензии