Молитва

Я повен сил, бо бачу власну душу,
Слуга і раб Господній назавжди,
Вогню любові в серці не потушу,
Бо люблю всюди з Господом іти.

О, Боже мій, о, Сину Божий, Царю,
Від мене всі спокуси віджени.
В своїх віршах тихесенько прославлю
Лише Тебе навічно, лиш прийди!

Моє Ти серце наповни Собою,
Я вірю, Ти - найбільша повнота.
Я про малу дрібничку Тебе молю,
Дай щастя рідним, друзям і братам.

А ще, тихенько мрію я про неї,
Дай щастя їй, моїх дум королеві.


Рецензии