Тобi

Ліричним подихом у такт
Разом із вітру течією
Подай мені любові знак -
Цілунок із руки твоєї...

Хай вітер коси розплете,
Розвіє їх так просто й легко,
У спогадах залишиш те,
На що дивилась, часом, зверху.

Ти випромінюєш тепло,
Твій погляд душу зігріває,
Ти любиш ігри та вино,
Дрібниці всякі полюбляєш.

Я завжди трохи егоїст,
Корисні маю в собі міни,
Одне мене питання їсть:
"Чи я тебе колись зустріну?"

20.06.2010


Рецензии
Ліричну маєш, світлу душу, Тарасе!

Наснаги тобі до віршів і до любові.

З дружньою повагою,

Наталя Бобер   04.08.2011 02:53     Заявить о нарушении
ох, дякую!!
слова твої, як мед для мене!)

Тарас Кривецький   04.08.2011 15:01   Заявить о нарушении