Сонет 2

***
Твій погляд – відблиск зірки ясний в небі,
Лягає в пам’ять вмить і назавжди,
Він сліпить все, що в’ється кругом тебе,..
Душа тремтить…., а серце каже:  «Йди!»

Що боязких на вчинки надихає,
Що кличе нас у лицарські бої,
Що принципи ламає всі мої..,
А замість «що» там інше слово…, знаєш…

Якщо все так, як я скоріш гадав,
То я всім своїм щирим серцем радий,
Бо я піду сан твого раба…

Мені цікаво, хто для тебе «всі»,
Я вмію довго слухати, як треба…
ПС: Я поклоняюся твоїй красі…


28.04.2009р


Рецензии