Про пiст

Добротний час - Великий піст,
Для тіла – любий відпочинок,
Душа ж невпинно ласки їсть,
Що Бог дає їй, як дитині.

В молитві скарб собі кладеш,
Не тут, а там – високо в небі,
Скарби ж безцінні, бо без меж
Скарбниця твоя лиш для тебе.

В житті земнім усім дано:
Хтось красно грає на гітарі,
А хтось лиш хоче, хоч давно
Лише хоче і не вміє далі…

Так само й піст – не для усіх:
Комусь – байдуже, хтось – не знає,
Та знаю я, що кожен зміг,
Тверду хто силу волі має!

Лиш сильні постять і з посту
Беруть ще більші нові сили!
Послання це у світ несу
Звичайний я, без сил, безсилий…

20.03.2011


Рецензии
"Хтось красно грає на гітарі" - і я навіть знаю хто ))

ти зовсім не безсилий!
не прибіднюйся )))

З повагою,

Наталя Бобер   04.08.2011 00:47     Заявить о нарушении
Ох, дякую))
Приємно таке чути від тебе, але я себе краще знаю)

Тарас Кривецький   04.08.2011 15:04   Заявить о нарушении