у снi

Бери скоріш телефон
і дзвони, дзвони, дзвони
я чекаю цієї розмови
ще з минулої весни

і серед сотні звуків,
стуків, хлюпотіння води,
я постійно прислухаюсь
чи не заговорив бува ти

та голос можу чути
проте, лиш вночі
бо ми тепер бачимось
хіба в моєму сні


Рецензии