iнакше

Де ти буваєш,коли засинаєш?
Що в твоїх очах тремтить й полихає?
Чому здається,що дух тремтить?
Поцілуй моє біле волосся,Ти завжди немов
кудись поспішаеш...
щось недоговорюєш...
я зачекаю...
я відчуваю...

Мабуть ти мені таки щось скажеш
при зустрічі
тепле
Я хотіла би звати тебе своїм
любим
або кимось подібним.

Мені здається,що не буває відстані,
але бувають недосказанності,
якась невпевненість,
недосправжність...

Бувай?
буває іникше...
Давай інакше?...
:)


Рецензии