Про дружбу

Десь  далеко  в  небі  синім  дві  хмаринки  посварились, 
і  розбіглися  по  світу,  сірі  і  сумні... 
І  тепер,  коли  ти  бачиш,  як  ідуть  холодні  зливи, 
Знай,  що  то  хмаринки  плачуть  у  височині... 

Тож  якщо  ти  маєш  друга,  не  сварися  з  ним  даремно, 
Бережи  його,  бо  раптом  втратиш  назавжди... 
І  тоді  страждати  будеш,  як  хмаринки  ті  у  небі, 
Що  не  можуть  одна  одну  й  досі  віднайти...


Рецензии
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.