Мама - крила моi - в соавторстве со Светланой Забо

1. Знову день рясним світанком прийде,
Знову сонечно над містом вийде.
Лиш побачу твої лагідні очі,
Сердце від їх теплоти затріпоче.

Твої очі - волошки квіти,
Твої руки - калини віти,
Голос твій - наче дзвін криниці,
Мудре слово - жива водиця..

Припев: Моя подруга, моя мрія,
Моє щастя, моя надія,
Ти - життя, ти моя пісня, ти мої крила,
Мамо, в тобі моя сила!

2. Занесе мене життя далеко
В край чужий, де не літа лелека.
Лиш ві сні маму я знов почую,
Дотик рук її ніжних відчую.

Й полетять пташки-листи до тебе:
Як же я можу забути, нене,
Як в дитинсті мене колисала
І крізь сльози в життя проводжала.

Припев.

3. Все життя буду я пам'ятати
Як в дитинстві мене вчила мати:
Ти живи для людей, моя доню,
Їх любов буде завжди з тобою.

Припев.


Рецензии