Телефон задзеленькав та вмер

Мати мозок «розпилює» дочці,
Телефон задзеленькав – та вмер.
Навіть крихітні деревоточці
Щось базікають із-під шпалер.
Ще накапує хлоркою з крану,
Суперечки сусідські горять.
Галасливий світ вводить в оману
Війна горобців в димарях.
Залізниця гудить, як звичайно,
Цвіркун з Шуберта щось дзеленчить.
Галасує знервований чайник…
Лиш душа підозріло мовчить.


Рецензии