З короткою стрижкою дивакувата мала

А я люблю мушлі і стиха пописую вірші.
З короткою стрижкою дивакувата мала. 
Малюю самотність і трохи жахаюся тиші.
Колекціоную всі види сердечних заплат.
Млинці випікаю потай із липневого сонця,
Я трохи романтик, насіння лущу із зірок.
Та під димарем притаїла маленьке віконце,
Куди місячне сяйво робить щоночі свій крок.
Я трохи здивуюсь, якщо ви за мене – та й вищі.
Дотягнулась до сонця, метр сімдесят п’ять.
Так, я люблю мушлі і стиха пописую вірші.
І мрію навчити літати усіх голуб’ят.


Рецензии