Я малюю будиночок

Я малюю будиночок, стріху,
А під нею сидить домовик.
Прималюю димар. В ньому стиха
Хтось у вуса зітхнув та принишк.
Горщик з квіткою на підвіконні,
У городі стирчить огірок.
Біля порога сторонній
Та радо зустрінутий крок.
Ще б низеньку та затишну хвіртку
Та дитинку-черешню в садку.

Все це розміром з божу корівку.
На шпалерах. Тихенько. В кутку. 


Рецензии