Не тужи над кра м

Відкинь сум свій, лірник старий,
Не тужи над краєм,
Відведи від нас всі хмари
І всі чорні зграї!

Хоч родяться діти в муках,
Плачуть гірко, з жалем,
Неньки їм протягнуть руки,
Виведуть у далі.

Щастя зникло? - Не повірю!
Діти, любіть Бога.
Служиш Господу ти вірно,
То й пряма дорога.

Всі, хто з Богом завжди ходять,
Мають хліб й до нього,
Не у тузі дні проводять,
Не беруть чужого.

Відкинь сум свій, лірник старий,
Не тужи над краєм,
Не такі вже й страшні хмари
І ті чорні зграї!
                31.07.2011

Натхнення від:http://www.stihi.ru/2011/07/23/478

Стихотворение на украинском языке.


Рецензии