Вольный экспромт с болгарского на русский

http://www.stihi.ru/2011/07/20/5627

Красимир Георгиев
ЕЛЕГИЯ ЗА СЪРЦАТА НА ЖЕНИТЕ

Увод.
Жените имат сърца.
Изложение.
Обричат сърцата си жените.
Подаряват сърцата си жените.
Залагат сърцата си жените.
Продават сърцата си жените.
Заключение.
Жените нямат сърца.
                Написано: 05.09.2007 г.

*
Бессердечною женщина стала,
Своё сердце раздав по частям,
Часть в любви безответной осталось,
Детям отдана часть, часть страстям…

Сердце женщины – вечная тайна,
Поклоняются ей не случайно!


Рецензии