будь ласка, не засинай

Будь ласка, не засинай.
Все гуде і шепоче довкола,
Просто ніч-це дорога у рай,
Про який не забуду ніколи.

Прошу тебе,тільки не спи,
Я зараз тебе поцілую,
і дотиком ніжним руки
візерунок на тілі малюю.

Краєм нігтя по шиї веду,
Як в будинок – далекого гостя,
Тихим шелестом вії кладу
На сплетіння твого волосся.

І здається, що ніби із дна
Я чую твій подих байдужий.
Давай вип’ємо трішки вина,
А все інше пізніш надолужим.

Ще трішечки, мила моя,
Підведи краще очі у небо,
Зірки - це дірки забуття,
А ми їх наповнили медом.

Я твій сон нетривкий украду,
І пущу на свободи розмай.
Ось пальчик твій в свою руку кладу.
…прошу тебе,не засинай.


Рецензии
пройняло дитячою щірістю.

Виктор Берллин   09.09.2011 17:14     Заявить о нарушении