ру йi ни

В двох кроках до божевілля
стало ясно, що сиплеться світ
ніщо уже більше не гріє
навколо нетронутий лід

кожен капіляр здався
втомивсь,
виснаживсь від суцільних руїн
та мозку нейрони ще дихають
підказують:
наші серця потребують змін

слова крадені
це ж бо-гасло Цоя
а мені б на терапію
та іще б до моря

і що раніш було цінним-
тепер втратило сенс
блимає одне вхідне-
адресат "МТС"


Рецензии
шедевріально! реально зачепило...

Записи Проклятого   10.10.2011 12:16     Заявить о нарушении
та прям таки 'шедевріально'..)
дякую,
чесно приємно, що зачіпає

Анка Ем   10.10.2011 15:11   Заявить о нарушении