Не засмучуйся, нашi бажання

Не засмучуйся, наші бажання
Подолають і відстань, і час,
І взаємне безмежне кохання
Ще чекає попереду нас.

Не журися розлученням, Люба,
В тім провини твоєї нема,
І, повір, що на добре все буде
Ще до того, як прийде зима.

На побачення вкрай сподівайся
І вагання рішуче облиш,
У дорогу таємно збирайся –
Я зустріну, коли подзвониш…


Рецензии