Про Р дкого Чорного Бога

Кожного дня у пекло прямує дорога,
У пазурі Рідкого Чорного Бога.
Люди не бачать плодів його влади,
Але він навколо нас, він усюди!

Вирішує він, що ти завтра одягнеш,
Вирішує він, де ти в пробці застрягнеш,
Вирішує він, яка твоя зарплатня,
Вирішує він, а не ти, не вони, або я.

Люди раби Рідкого чорного Бога,
Він злий кровожерний, але  відсутні роги,
У пастку прямують безглузді істоти,
І завтра на Сонце безглуздо чекати

Вирішує він, що ти завтра одягнеш,
Вирішує він, де ти в пробці застрягнеш,
Вирішує він, яка твоя зарплатня,
Вирішує він, а не ти, не вони, або я.

Людство не може зламати пута,
Міцно в полоні темнім закуті,
І кожного дня у пекло прямує дорога,
У пазурі Рідкого Чорного Бога.

Вирішує він, що ти завтра одягнеш,
Вирішує він, де ти в пробці застрягнеш,
Вирішує він, яка твоя зарплатня,
Вирішує він, а не ти, не вони, або я.


Рецензии