Радзима мая

Радзима мая.

Нарадзиуся у краине палёу и лясоу
Азёр и балот, блакитнага неба.
Жываписны пейзаж рэк и берагоу.
Жывел и птушак вяликае мноства.
Малюю пейзаж, раскладаю мальберт.
Не ведаю кольки на небе планет.
Мне хочыцца зараз усим расказаць.
Як добра пра нашу Радзиму спяваць.

Припев.

Гэта ты родная краина мая
Прыгожая вельми Радзима мая.
Захапляюсь блакитам кожнага дня
Ганаруся сваёй краинаю я!

Припев

Гэта ты родная краина мая
Прыгожая вельми Радзима мая.
Захапляюсь блакитам кожнага дня
Ганаруся сваёй краинай я!

Скончыцца дзень,пачнецца други,
А мы застаемся зноу такими
Як были ранней и захочыцца зноу.
Пейзаж маляваць бясконцых палёу.


Рецензии