Мiгрант

Я народився у Країнi,
Пiд назвою СРСР
I жив би в нiй я i понинi,
Та вже нема її тепер.

Щоб виїзджати із Країни?
І думати я не хотів.
Чужим я став для України,
По волі наших вожаків.

І звідкиля такі взялися?
Яка їх Мати народила?
Чи може біс у них всилився,
- Попутала нечиста сила.

"Сім раз відмірь", то не для них,
І на людей їм наплювать.
Бо в їхніх головах пустих,
Родився план царьками стать.

Порвать Країну на куски
І нанести такий урон.
Не міг ніхто за всі віки,
Ні Гітлер, ні Наполеон.

Єдинство нашої Держави,
Не подолали вороги,
А ці! Країну обікрали,
Та ще й загнали у борги.

Не виїзджав я із Країни
І намірів таких не мав.
Чужим я став для України,
Тепер в Росії жити став.


Рецензии
На это произведение написано 15 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.