Може це кохання?!

"Я розцвіла для тебе, але ти
Мене не бачив, іншу квітку рвав.
Ти рятував її від самоти.
Вдихав її, вдихав її, вдихав..."
                Русалка Лая

А чи для мене ти цвіла... чи ні...
Мені розкажеш люба, тільки стріну.
Я поцілую твої... пелюстки в пітьмі...
Як сонце зайде... Зустрічай же, мила!

Мені даруй... цілуночок п'янкий...
Щосили обнімай... досхочу!
Ось чуєш... вздовж тендітних ніг...
                летить вітрець легкий...
Гайнув на груди твОї ... соковиті, боже!

З липневим вітром, бачиш ... вже домчав...
І милувався нічку... до світання.
Підняв на руки... ніжну та ласкаву...-
Такої гарної... ніколи ... не тримав...
Я квітки... Може це кохання?!


Рецензии
Надзвичайно гарно і дуже еротично.
Сподобалось.

Василь Кузан   30.07.2011 19:45     Заявить о нарушении
Дякую за комплімент!:)
звичайний експромт, були мабуть і кращі...;)
Успіхів Вам, на поетичних стежках!

Мастер Степанов   30.07.2011 22:46   Заявить о нарушении
На это произведение написано 5 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.