Як же менi...

Як же менi знайти слiв кiлька тих,
Щоби вони прийшлись тобi до серця,
Щоби лунав вiд них дiвочий щирий смiх,
I щоб не згасло свiтло у вiконцi?

Я так хочу тобi iще сказати,
Що я закохан в тебе, моя мила!
Словами неможливо передати,
Яка в полон мене схопила сила.

Вона в менi буркає й клокоче,
Стрiмкою ходою прямує по кровi,
I на поверхню вирватися хоче,
Й - самогубство - стримувать iї! 


Рецензии
Не стримай!
Кохай!

Удачи! Виктор! А.Я.

Ямато Ямато   27.07.2011 10:18     Заявить о нарушении
Спасибо за руководство к действию:)!

С уважением,

Виктор Войтенко   27.07.2011 23:33   Заявить о нарушении