Шлях до неба - присвячу тся вченим людства - А. Сы

ШЛЯХ ДО НЕБА

Є  жагуча пристрасть до небес,
Щоб земні здолати перепони,
І почути, як згасають стони,
У палкім бажанні до чудес.

І яким же нелегким ставав
Вчених шлях - всіх обраних- до неба,
Лиш з`являлась вічная потреба
Перетворювать в життя слова.

І проходить біль в душі людській,
Їх думки гарячі в небо прагнуть,
Виліковують терплячим рани,
Навіть шрами гоють на віки.

Шлях у небо – мій духовний путь,
Не в чеканні всіх чудес останніх,
А в земних трудах таких бажаних,
Як космічний шлях, і в цьому суть.

Та жагуча пристрасть до небес
У свідомість людства зазирає,
Селить геніїв в земному раї,
Долю їх кидаючи під прес.

Винахід визнання на чолі
Не в чеканні всіх чудес останніх,
Шлях до неба став такий безкрайній
Вчених людства на усій Землі. 


       О.Сичьов


Рецензии