карнавал

;Невже так просто

Забути те, що кипіло,
Тримало, летіло
Важило менше, ніж сорок кіло
Чи грам.

Ти- це гострий капкан.
Із зір краплина бурштину
Поганий шлях до Путили.

Ти вбивця здорової логіки.
Ти зірка нічної еротики.

Все менше тебе,
Все важче знайти серед натовпу,
як з першого класу ту грамоту,
але все мине.

Все просто так швидко іде,
Як працівник, що вранці проспав.

Тим часом в Бразилії – карнавал,
Стрічки облітають долоні,
Поцілунки випалюють скроні

Але вам уже свята-доволі,
Туман у лісах тихо впав.

Про що говорити ніхто вже не знав.


Рецензии
подобаються твої метафори, і взагалі, дуже гарні вірші

Не Одна   24.08.2011 01:07     Заявить о нарушении
дякую велике)

Тома Солован   24.08.2011 23:53   Заявить о нарушении
отличный стих, переходы, ритм, все нравится.

Виктор Берллин   09.09.2011 17:10   Заявить о нарушении