Лозiвщинi - 90 рокiв!

Ти не старієш, рідна Лозівщино,-
не дивлячись на свій поважний вік,
ти не марнуєш часу для спочину,
зухвало молодієш з року в рік.

Твоїх степів натружені долоні
своїм теплом народжують життя,
шеренги яворів, дубів колони
шепочуть листям, шелестять жита.

Високе небо стережуть лелеки
над кришталевим зеркалом ставків,
лунає слава трудова далеко
синів твої і дочок і батьків.

В тобі поєднані краса, любов і воля,
твої пісні - про будні трудові,
твій вишитий рушник - як символ поля,-
благословення подвигам новим.

Рясна людьми,достойними поваги,
пишаєшся героями війни.
Нехай тебе не полиша наснага
для нових звершень в перші дні весни.

До нових звершень, трудових починів
нас надихає твій поважний вік.
Буяй садами, квітни Лозівщино
із кожною весною , з року в рік!


Рецензии
Володя, все-супер!Просто услышала, как декламирует учительница укр.литературы! Учителю - поклон!

всегда с улыбками и теплом души!

Ирина Дима   27.07.2011 16:45     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.