Присвячено ангелу на укр. языке

Як звати Вас, чарівна і прекрасна ?
Така жіноча і спокуслива така.
Ви несподівана , манлива, ніжна й рясна,
Ви смак кохання - солодка й неземна.

Ви так закохана  і впевнена, і свіжа,
Ви колір сонця й квітка польова…
Ви солов’їна пісня- тиха й ніжна,
Ви та, яку назвали лагідно – Весна!

Дозвольте подивитись вам в небесні ясні очі
Поринуть в нескінченісь ваших диво -днів
Ви проведіть мене у тихі срібні ночі,
Віддайтесь почуттям моїм без зайвих
й непотрібних слів!


Рецензии