Зруйнований храм на укр. языке

Крок на шляху означає війну,
Ти ще не звик і тремтиш у поту.
Знаєш колись посміхнешся над цим,
Йдеш    уперед ,зневажаючи всім.

Розбещені сни бачиш у грі,
Як тебе поглинають мрії чужі.
Отямся, ти ж був не такий як усі,
Спростуй ,що лишилось чужого в тобі.

Світ божевільних -фортуна для тих,
Хто не блукає по мріях брудних.
Ти обирай та не поспішай,
Там ти знайдеш для душі своїй рай.

Там ти знайдеш спокійне життя,
Там ти зруйнуєш сучасне буття.
Може ввійдеш в зруйнований храм,
Що залишив на шляху колись сам.


Рецензии