ШЛЯХ на укр. языке

Душа тримає свій страх у собі,
І я не знаю де ще зможу знайти.
Шукаю я сонце, шукаю свій шлях,
Ще може бути знайду у серцях.

Війна не далеко, а шлях не дойти,
Та я вже впізнаю для себе сліди.
Вони доведуть мене до гори,
За нею знайду своїй мрії шляхи.
   
Забути не легко, що люди німі,
Вони, як ті риби, що живуть в самоті.
А я так не можу, бажаю добра,
Несхожа на інших  шукаю, згаса.

Ще трохи і згаснуть вогні у душі,
Якщо не дадуть мені силу вірші.
Вони моє серце, вони і душа,
Це все що лишилось з німого буття.
 


Рецензии