***

МОЇ    ВІТРИ
 

Сідало сонечко у тихі води,
А місяць квіткою на небо сходив.
Усе міняється, тіче рікою,
Та залишаються вітри зі мною,


   Вітри кохання і вітри розлуки,
   До вас, небесні, простягаю руки.
   Вітри бажання підхопіть на крила
   Несіть туди, де я колись раділа.
   Вітри чекання і вітри надії,
   Я вас, північні, серцем обігрію.
   Не залишайте ви мене самотню -
   Без вас, вітри, я падаю в безодню.


Яка магічна ніч, яка зіркова!
Вітри, вітри мої, шепніть хоч слово.
Кричу у відповідь:” Не відлітайте!
Мене з собою ви забирайте!”


Рецензии