Поношене лiто

Поношене літо. Вже зелень не та
І ночі холодні, тумани густіші
Минулись черешні, вже вишень нема
Сумнішими стали написані вІрші
 
Прощається вітер із полем достиглим
Ще день, і зберуть золоті колоски
А ліс став грибним, та на диво притихлим,
Бо з гнізд позлітали співочі пташки
 
Шкода нам стане за літом коротким
За тим, що купатись досхочу могли
За тим поцілунком солоно - солодким...
За квітами тими, що з  річки несли


Рецензии
Легкий сум за літечком...Ви змогли передати всі його барви та принади. Дуже сподобалось!

Русалка Лая   22.08.2011 14:01     Заявить о нарушении
На это произведение написано 7 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.