В один той же час

В один і той же час, я не сам,
Зі мною ангел і демон там,
Війна між ними на все життя,
Нема прощення і каяття,

Між нами, просто вічний страх,
Читаю знов в твої устах,
Солодких мрій в закуті ночі,
Та серце знову тебе хоче,

Плекає мрії, знову тане ,
Кохання знов моє рум"яне,
І серце бється що є сили,
Ти знаєш, це тобі під силу...


Рецензии