Ос нь знову вона, ос нь

Осінь знову вона, осінь,
Кидає листя в серце на зовсім,
Ховає все, що так було милим,
Кохання моє, врятувати не в силах,

Осінь знову вона, осінь,
Дарує надію іншій, ще досі,
Прохає залиш, все що було,
Вона не твоя, це весна що була...

Осінь знову вона, осінь,
Проміння сонця рятує досі,
Кохання гріє твоє не мене,
Ти знаєш ще кохаю тебе,

І знову в серці осінь,
Кричу в ночі на місяць досить,
Не можу спати, кохання  вбила,
Не бачу інших, знімаю крила...


Рецензии