Закохався до нестями

Закохався до нестями
В жінку літній чоловік,
З нею, мріялось ночами,
Залишитися навік.

Вірші, подумки, складали
В римах полум’я бажань,
Знемагали і жадали,
І журилися, нажаль.

Крізь розлучення, на зустріч,
Божевілля почуттів
Прагне вдаль до Неї, мучить,
І у серці, і в душі.





Рецензии