пяний дощ

Добрий ранок, сніданок вже на столі,
Знову мама рано так  встала, а ти,
Ще спиш і сонце будить тебе, вже на чолі,
Вставай ,розкажи всім, що бачив ти на зорі...

І тільки п"яний дощ, говорить знову щось,
Кохання ось, і я з ним поряд,
І тільки п"яний дощ, благає не промовч,
Кохання ось, вона вже  поряд...

Світанок, знову,  побачив сон до кінця,
Все так реально, не мов  це ілюзія,
Не може, правдою  бути, це сон,
Рука її в тебе на грудях, серця в унісон....

І тільки п"яний дощ, говорить знову щось,
Кохання ось, і я з ним поряд,
І тільки п"яний дощ, благає не промовч,
Кохання ось, вона вже  поряд...


Рецензии