Смарагдова людина

Голубь воюет с коркой черствого хлеба.
Недавно на город упал первый снег,
А я скалю зубы в серое небо.
Я перманентно циничен.
Я - изумрудный человек.

Люди всi квапляться з власними справами,
Не зупиняючись нi на хвилину.
Небо все бiльше укутує хмарами.
Я суспiльно вироджений.
Я - смарагдова людина.

Лесками нервов, нитками мыслей,
Еле коснусь твоих смеженых век.
Толкни табурет - и я молча повисну.
Я непереговороспособен.
Я - изумрудный человек.

Нихто не помiтив моєї вiдсутностi -
Куди не дивись - однi спини
Я вiдмовляюсь вiд своєї майбутностi..
Я кiмнатної температури -
Мертва смарагдова людина.


Рецензии
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.