Тоби солдате

він дивиться в широке поле
в руці тримає автомат,
в очах слова "спасибі доле"
Що все закінчилось на лад.

Він помирав,і піднімався
і ворогів всіх наповал
та перемоги не діждався
та в полі він гранітним став...

Прийде,поплаче стара мати
Навіщо сину ти пішов???
Лежиш в труні,а збоку тато...
він теж до дому не прийшов!

Гриміли,блискали гармати
тонула смерть в крові річках
Та встояли наші солдати
Перемогли увесь цей жах

Героям слава,Вічна слава
За подарованні життя
Від смерті ви нас врятували
Подарували майбуття
спасибі вам...


Рецензии