Мое кохання

у голові моій фрагменти
ведіннями приходять знов
я пам*ятаю ті моменти
коли зустрів свою любов

Я незабуду твої очі
Твої уста,твою красу
З тобою тільки бути хочу
кохання наше пронесу

Через віки,тисячоліття
і всеодно ми будем вдвох
нехай дерева всі посохнуть
нехай цвіте на серці мох...

ти знов сьогодні написала
на телефоні смс
Що мене сильно покохала
і що кохання до небес

твоє летить,нехай позаздрять
на небі ангели й святі
з тобою ми самі щасливі
і серця наші не пусті...

Я вдячний ненці україні
за неземную красоту
я вдячний такой тій пташині
за її музику просту

тобі я вдячний,ти відкрила
для мене очі в темноті
подарувала мені крила
любов мені ти подарила
і рифми ти дала густі
люблю тебе...


Рецензии