коли летиш

коли летиш угору, перед тобою тільки небо
давно змарноване, без користі живе
та ти летиш, неначе так і треба
бо воно - це все, що в тебе є

вже не потрібні виснажені крила -
це неважливо, ти летиш без них
десь у болотах їх знайдуть могилу
і лиш почують відчайдушний крик

ти розумієш, що втрачена та сила
летиш і проклинаєш все
бо ти - це неба безнадійна мрія
а небо - це все, що в тебе є

17.07.11


Рецензии