Ще один уривок з Блакитн. троянди

...
Лише у церкви є любов...
До диби і тортур.
Майорем деі глоріам -
Священний каламбур...

А може глянем,чи в дворян
Блакитна в жилах кров...
Націдимо її в стакан
І вип'єм за любов!
...


Рецензии