Бiла панама

БІЛА ПАНАМА

1
Я по Бродвею  шикарно плетуся:
Біла панама, напудрені шузи!
Зі мною вітаються американці,
Шикуйся, струнко – поліціанти!

Приспів
Біла панама, біла панама,
Біла панама, біла панама.
Біла панама, біла панама,
Біла панама, біла панама!

2
За мною тихесенько – лімузини
Шуршать по асфальту, накачані шини.
Один – то для мене, другий – для мами,
А в третьому їде – біла панама!

3
Для Зірки такої, як Я, саме, саме!
Три лімузини – буде замало!
У білій панамі, з почьотним ескортом,
Я від’їжджаю до аеропорту!

4
Бувайте здорові – американці,
Та офіційні, поважні засланці!
Ми скоро зустрінемось знову із вами!
Усьо буде кльово! Тримайте панаму!
.
.
Музыка есть, оркестровка и аранжировка,
в полном объёме (минус)
Обращайтесь с предложением о сотрудничестве
по электронке на прямую (эмэйл указан)


Рецензии