Прийдеться...

Ось в цьому і біда, що славою ми марим,
Так хочемо знайти собі граніт!
А щось не так, то думаємо: хмарить.
Образа в голосі відкрито так дзвенить!

Життя моє - не пустощі веселі.
Шлях стелиться між бур'янових трав.
Так хочеться нам слави для оселі? -
Народ до Бога руки не підняв!

Якщо Творець Він - то Йому і слава.
Навколо нас живого дивоцвіт!
Гординя наша - це душі отрава,
Ось тому й живемо ми мало літ.

Ось тому й заросли ми бур'янами,
Що думки лиш про себе, свій живіт.
А сварки, що роками йдуть між нами?
Прийдеться Богові давати колись звіт.
                17.07.2011

Стихотворение на украинском языке.

Відгук на:http://www.stihi.ru/2011/06/26/1376


Рецензии