Завари-ка покрепче кофе

*
Завари-ка покрепче кофе,
Мне сегодня силы нужны.
Прошибет горький вкус утраты,
И осадок на дне:
«Не спеши…»

*
I Am All
Fifty Five Holy

Fifty Five One
Before Eternity

True reality beyond
of manifestation World

*
55=5+5=10=5+3+2=10=1+0=1
5 Ether, Air, Fire, Earth, Water
3 Sattva, Rajas, Tamas
2 Purusha, Prakriti
*
Satchitananda Swaroopa
Saguna Nirguna
Parabrahman
**********
*****
***
**
*
821. Om Shatrutapanaya Namaha
Vishnu Sahasra Nama
*
Sarva Shastra Bhritaam Varah
*
Namaste Narasimhaya
*
"Ugram Veeram Maha Vishnum Jvalantam Sarvato MukhamNrusimham Bheeshanam Bhadram Mrutyur Mrutyum Namahyanam"


Рецензии