The good samadhi is consciousness of bliss

*
We will go as a Bliss
Knowledge, Awareness,
Spirit, Fields

Joy, Happiness,
Love and Bliss
Beyond Time and Space
   
I Am All
Fifty Five Holy

Fifty Five One
Before Eternity

True reality beyond of manifestation World

*
Holy Grail
Holy Food

Holy Day
Holy Wood

I Am All
Fifty Five Holy

Fifty Five One
Before Eternity

True reality beyond of manifestation word

*
Мне не надо лести,
Мне не надо власти,
Не хочу вина,
Пусть раскинет ветви,
Чаша обольщения,
И от искушения,
Я сойду с ума...

*
om a ma ra ni dzi wan te ye sva ha
om a mi ta bha hrih
om a mi deva hrih
*
Om Devi Skandamatayai Namah
*
OHM A HUM HOH HAM KSHAH MA LA VA RA YA HUM PHAT
*
Avalokiteshvara
Padmasambhava
*
Turiyatita-Avadhuta
Jivanmukta
*
Vairocana
Vajradhara
Amitabha
Tathagata
Bodhisattva
*               
om tare tu tare ture soha
OM TARE TUTTARE TURE MAMA AYUR
PUNYE JNANA PUSHTIM KURU SVAHA
*
Kalachakra               
Dzogchen
Vajrayana
Nisarga Yoga
*
55=5+5=10=5+3+2=10=1+0=1
5 Ether, Air, Fire, Earth, Water
3 Sattva, Rajas, Tamas
2 Purusha, Prakriti
*
Realize Your Mind As
Satchitananda Swaroopa
Saguna Nirguna Para Brahman
*
Ashvattha
*
Self-knowing wisdom
*
Existence is the cure for ignorance
*
All concepts are deceit
The truth is in the heart 
*
OM PREM VISHVA MATA HUM HUM PHAT
*
OM DHRUM SOHA OM AMRITA AYUR DADE SOHA
*
OM VAJRAPANI HUM PHAT
*
OM AH HUNG BENDZA GURU PEMA SIDDHI HUNG
*
OM MANI PADME HUM
*
He is mistaken who takes the unreal manifested for reality and the unmanifested real for unreality


Рецензии