Warrior Agnikumara

******
Ты Воин
*
И Меч
*
Твое Перо
*
Заслуги Этой
*
Удостоен
*
Чтобы Нести Добро
*

Kumaran Agnibhuh
Om Saravana Bhava
Om Devi Skandamatayai Namah
*
328. Om Skandadharaya Namaha
Vishnu Sahasra Nama               
               
               


Рецензии