Смирись и не робщи

*
Смирись и не робщи,
Гордыней ослепленный,

Забыл ты мир духовный,
Не мирской.

Божественною силой
Вознесенный,

Ты помни:
Это Дух Святой.

*
I Am All
Fifty Five Holy

Fifty Five One
Before Eternity
 
True Reality Beyond
Of Manifestation World

*
712. Om Darpaghne Namaha
Vishnu Sahasra Nama

*
Avalokiteshvara
Vajrasattva
Padmasambhava
Tathagata
Bodhisattva
*
OHM A HUM HOH HAM KSHAH MA LA VA RA YA HUM PHAT
*
OM DHRUM SOHA OM AMRITA AYUR DADE SOHA
*
OM AH HUM VAJRA GURU PADMA SIDDHI HUM
*
OM PREM VISHVA MATA HUM HUM PHAT
*
OM MANI PADME HUM
*
Namo Amitabhaya Buddhaya
Namo Amitabhaya Tathagataya
*
Vairocana
Vajradhara
Samantabhadra               
*
Saguna Nirguna
Satchitananda Swaroopa
Parabrahman
*
Kalachakra               
Dzogchen
Vajrayana
Nisarga Yoga
*
All concepts are deceit
You must live aware
Existence is the cure for ignorance
The truth is in the heart
*
Vajrakaya - Sambhogakaya - Nirmanakaya
*
Everything is Buddha nature


Рецензии