Смуток

Мій смуток у серці загортає кохання
в німий сувій сутінкового спокою… 
Я волію знати чи буде те раннє 
співоче і світле, шумливе осокою
палаюче сонцем, росою смарагдове
моє світанкове розмаїття любові,
щоб серце моє, до щастя забагливе,
забуло про смуток і розквітло поволі…


Рецензии