О, вiро наша!

О, віро наша! Ти яка і в кого,
До чого направляєш ти наш зір? -
В безкрає небо до Отця Святого,
Чи може лиш туди, де лазе тхір?

Де тхір проліз, чи маєш що до столу?
Бо ж в нього апетит!.. - кажу я вам,-
Не буде що покласти і в комору,
Хапає лиш для себе, такий срам! -

Це ж знає людство, та живе безглуздо.
Чогось все жде... Чи вистоять "дахи"?
Сміливість підмінили боягузством.
Лишають мудрості нас дірчасті міхи...

О, віро наша, направляй зір в небо,
Відкрий нам слух до Того, Хто зове,
Хто руку нам підставить, коли треба,
І дасть життя, де світле все, нове!
                11.07.2011

Стихотворение на украинском языке.


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.