Стати нащадком укр Юлiя Соколовська

Інтернеті щелепи щодня
Поглинають тебе.
Поглинаєш сам сірий морок буденності.
Безсмертним судом
Відкрокує бажання
Вистріл у стелю…
Краще вб’ю спогад!
Не буду героєм,
Залишусь нащадком.


Рецензии